top of page
Buscar
  • Foto del escritorJordi Casanova

Les vostres contribucions

Des que vam activar la web dels jardins Silvestres i vàrem penjar les primeres entrades el blog, hem anat rebent missatges i comentaris d'alguns de vosaltres, compartint-nos que esteu contents amb la iniciativa, agraint que els continguts estiguin a l'abast de tothom i, d'alguna manera, satisfets per poder gaudir-ne de tots ells i ser conscients que aquests Jardins hi són al nostre poble.


No fa gaires dies ens va arribar una nova comunicació i al final del seu escrit s'oferia a contribuir si disposava d'alguna aportació.


Això va fer que els que estem gestionant aquests espais en parléssim i ràpidament acordéssim que sí, que què millor que donar-vos veu i espai a les persones que ens vulgueu fer arribar les vostres observacions.


I així ho fem amb la transcripció de la primera contribució:


"... gràcies a aquests espais que tenim al poble, vaig poder veure durant el confinament un gaig des de la finestra de casa. Us felicito!!


El vaig estar seguint durant dies al voltant de la biblioteca que jo puc veure des dels dormitoris, i un dels dies es va posar en un arbre mort que hi havia a la vorera on també vaig agafar una garsa a la mateixa foto. No és una gran cosa com a foto perquè la màquina no dóna per més, però em va fer super il·lusió.


Ara ja fa molt de temps que no el veig. Els sorolls, la gent, suposo que els han foragitat.


Espero que seguiu penjant articles i fotos, i si trobo alguna cosa amb què poder contribuir ja t'ho diria."


Moltes gràcies, Rosario56 visualizaciones1 comentario

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page