top of page
Buscar
  • Foto del escritorJordi Casanova

30 passos x 20 passos = 600 "passos quadrats”, una pinzellada de biodiversitat ...

De camí cap a la biblioteca, abans d'arribar a l'antiga escola Nàutica de Vilassar de Mar, podem trobar un petit espai, d'uns aproximadament 600 passos quadrats, on conviuen una gran varietat d'espècies d'animals i de vegetals en el seu entorn.

 

Tot i les dificultats actuals per la sequera, per la manca de pluges, a les quals cal sumar les circumstàncies de les persones que, anònimament i desinteressadament, s'hi acosten a tenir cura d'aquests espais, la força de la natura se'ns torna a mostrar imparable, com cada primavera.

 

Només han calgut "quatre gotes d'aigua" per despertar i reactivar als diferents "inquilins" del jardí silvestre de l'Escola Nàutica i això que semblava que estaven "congelats". I ens hem acostat i hem volgut recollir en unes poques imatges, amb un caire més de retrat, una mostra de les diferents plantes que ens podem trobar.

 

Us les compartim amb molt de gust i us proposem que, si voleu conèixer els seus noms, accediu a la galeria i vosaltres mateixos les identifiqueu. És una de les maneres en què podrem retenir com es diuen i nomenar-les en qualsevol moment que les vulguem referenciar.

 





























Moltes gràcies per dedicar-hi una estona a observar i gaudir d'aquestes petites i senzilles meravelles que podem trobar en els nostres espais ...

Seieu i gaudiu quan us vagi bé ...


 

Sempre sou molt benvingudes i benvinguts ... Fins a la pròxima

45 visualizaciones2 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page