top of page
Buscar
  • Foto del escritorJordi Casanova

30 passos x 20 passos = 600 "passos quadrats”, una pinzellada de biodiversitat ...

De camí cap a la biblioteca, abans d'arribar a l'antiga escola Nàutica de Vilassar de Mar, podem trobar un petit espai, d'uns aproximadament 600 passos quadrats, on conviuen una gran varietat d'espècies d'animals i de vegetals en el seu entorn.

 

Tot i les dificultats actuals per la sequera, per la manca de pluges, a les quals cal sumar les circumstàncies de les persones que, anònimament i desinteressadament, s'hi acosten a tenir cura d'aquests espais, la força de la natura se'ns torna a mostrar imparable, com cada primavera.

 

Només han calgut "quatre gotes d'aigua" per despertar i reactivar als diferents "inquilins" del jardí silvestre de l'Escola Nàutica i això que semblava que estaven "congelats". I ens hem acostat i hem volgut recollir en unes poques imatges, amb un caire més de retrat, una mostra de les diferents plantes que ens podem trobar.

 

Us les compartim amb molt de gust i us proposem que, si voleu conèixer els seus noms, accediu a la galeria i vosaltres mateixos les identifiqueu. És una de les maneres en què podrem retenir com es diuen i nomenar-les en qualsevol moment que les vulguem referenciar.

 

Moltes gràcies per dedicar-hi una estona a observar i gaudir d'aquestes petites i senzilles meravelles que podem trobar en els nostres espais ...

Seieu i gaudiu quan us vagi bé ...


 

Sempre sou molt benvingudes i benvinguts ... Fins a la pròxima

45 visualizaciones2 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

2 Kommentare


celia castells
celia castells
27. März

Moltes gràcies, és una preciositat!

Gefällt mir
Jordi Casanova
Jordi Casanova
27. März
Antwort an

Moltes gràcies, Celia, per "treure el cap" ...

Gefällt mir
bottom of page