top of page
Buscar
  • Foto del escritorJordi Casanova

Com neix aquesta pàgina?

Estem al confinament de 2020 i rebo l'encàrrec d'un amic mitjançant la meva companya. Potser podríem fer alguna cosa amb els jardins silvestres de casa nostra, de Vilassar de Mar?

Fer-ne fotografies de les flors, dels insectes, generals, panoràmiques, algunes dels detalls, acostant-nos una mica més, de més a prop, observant els seus inquilins.

Potser posar-los a l'abast de la gent del poble. I, perquè no, acostar-los a les escoles, als menuts i als no tan menuts.

I si engresquem a persones amants de la natura i de la fotografia. I publiquem retalls del que anem observant. I els documentem, els descrivim, els compartim ...

I ara i aquí estem fent unes primeres proves, uns primers esborranys a partir del poc coneixement que en tenim en aquests moments d'aquestes eines, però posant-hi interès, esforç, temps i, sense cap dubte, il·lusió.


De moment, la primera entrega es materialitza en aquesta pàgina. A veure si ens en sortim.

35 visualizaciones1 comentario

Entradas recientes

Ver todo

1 Comment


Antonio González Iturbe
Antonio González Iturbe
Jul 31, 2020

Me encanta esa idea de dejar asilvestrar, de podar menos, de respetar más a la naturaleza. Que los niños de P5 hayan plantado un árbol es tan importante como todo lo que puedan aprender en su plan de estudios del año entero. Todo lo que contáis aquí me parece una maravilla, un pequeño milagro en medio del cemento físico y moral que nos rodea. Gracias por hacer lo que hacéis.

Like
bottom of page