top of page
Buscar
  • Foto del escritorJordi Casanova

Avui és el meu aniversari

Neil Forrest


Bon dia a tothom. Avui 10 de setembre faig deu anys. Quina alegria! Estic molt content.


Vaig néixer durant la primera gran crisis del nou segle. Va ser la crisi de l'avarícia humana. Els humans ho tenen això, volen més del que necessiten. Beneits. Nosaltres les plantes, en canvi, som més sensibles, més intel·ligents i més generoses. Fem el que podem amb sol i aigua. El just, ni poc ni massa. Vivim en comú i compartim tot el que ens sobra. De fet, diuen que donem a menjar a tot el planeta.


Vaig néixer pobre, amb pocs recursos, però amb l'ajuda de moltes persones he anat creixent. Visc en un lloc molt maco. Estic orgullós de formar part d'una biblioteca, un lloc de coneixements i intercanvis.


M'han cuidat i estimat molt durant aquests deu anys i he gaudit molt. Disciplina més aviat poca. M'han endreçat una mica (per aquí i per allà) però he crescut com he volgut. Per això, potser, diuen que sóc una mica salvatge... Sóc un ésser lliure.


Em trobo bé amb deu anys. Em diuen guapo i ho sóc, un jardí guapo. A mi m'estimen tots els que viuen amb mi o em visiten, des de les persones humanes fins a les abelles més petites. Què més pots demanar?


Estic molt feliç tal com sóc.Per cert, si et ve de gust felicitar-me, ja saps que pots fer-me arribar els teus comentaris.

Els rebré encantat ... Fins ben aviat.

244 visualizaciones18 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

21 Comments


Antoni Plans i Lladós
Antoni Plans i Lladós
Sep 29, 2020


Like

Antoni Plans i Lladós
Antoni Plans i Lladós
Sep 21, 2020

Acció verda: aquest matí al Passeig Marítim de VdM.


Like

adaalba
Sep 21, 2020

Moltes felicitats al jardí de la biblioteca i als seus “jardiners”. És un jardí fantàstic i em sento orgullosa d’haver pogut plantar un arbre que en forma part. Espero que el jardí conservi la seva esència sempre. Per molts i molts anys!!!!!

Like

Antoni Plans i Lladós
Antoni Plans i Lladós
Sep 21, 2020

Avui dilluns 21 de setembre de 2020 a les 8 h del matí serem al Passeig Marítim de Vilassar de Mar en una acció popular contra la impermeabilització dels parterres decidida unilateralment sense debat pel govern municipal. L'Ajuntament peten començar avui mateix Plantarem cartellets amb la llegenda "Salvem el verd" als espais vegetals sentenciats. Trobada al costat del pas de vianants de l'estació de tren de Vilassar de Mar, a partir de les 7.30 h del matí.

Like

eortoll
eortoll
Sep 17, 2020

Moltes felicitats, per la feina i la difusió.

El 31 d'agost del 2021 s'acaba la concessió de l'autopista i la NII pot esdevenir un passeig pel poble. Us animo a fer propostes per un enjardinament sostenible i silvestre. Segur que entre tots ho aconseguirem.

Like
bottom of page